Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έβαλε… γκολ ο Παπαπέτρου!

Έβαλε… γκολ ο Παπαπέτρου!
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 20:24

Κατά την περίοδο των φιλικών προετοιμασίας, που στα περισσότερα δεν είχαμε εικόνα, διαβάζαμε για «το σουτ που έφτιαξε», το πόσο «έχει βελτιώσει το ποστ παιχνίδι», τη «δουλειά και την ψυχολογία» που παίζουν ρόλο. Μέχρι που ήρθε η στιγμή για να τα δούμε όλα αυτά με τα μάτια μας.

Μετά το 7λεπτο με τη Μακάμπι που στο τέλος έγινε 11 λεπτά, ο Γιάννης Παπαπέτρου δεν ξεκίνησε 5άδα στο «Αλεξάνδρειο» με τον Άρη και φυσικά την περισσότερη ώρα την πέρασε και πάλι στον πάγκο. Στο τέλος μπήκε και ανέβηκε ο χρόνος του στα 19 λεπτά και η συνεισφορά του ήταν και πάλι χάρμα ιδέσθαι.

Είχε 0/5 σουτ και στο τέλος με τη διαφορά στους 10 πόντους, πέτυχε ένα ελεύθερο τρίποντο με τους οπαδούς του Άρη να φωνάζουν… γκολ. Φαίνεται η δουλειά κι όλα αυτά που δεν βλέπαμε στα φιλικά. Όλα αυτά που είχαν φτιάξει μέσα σε λίγες μέρες αλλά όταν ήρθε η ώρα... απλά δεν τα βλέπουμε.

Τελείωσε με 1/6 σουτ με το ποστ να μην του κάνει το χατίρι και να… μετακινείται (καθώς δεν φταίει αυτός, το έχει φτιάξει, απλά το… ποστ έφυγε από τη θέση του), η μπάλα να... μεγαλώνει όταν φεύγει από τα χέρια του και να μην μπαίνει και το μόνο που μένει αναλλοίωτο, να είναι η εικόνα του στον πάγκο απαθής, να κοιτάει το υπερπέραν με το ματς να είναι στην κόψη του ξυραφιού, την ώρα που ο Αντετοκούνμπο δίπλα του του μιλάει μεσ' το νεύρο αλλά αυτός δεν ανταποκρίνεται, λες και ακούει φωνές από πηγάδι.

Για το μόνο που δεν μπορεί να έχει άγχος πλέον, είναι για το τελικό αποτέλεσμα. Όλο και κάποιος Παναγιώτου θα βρίσκεται…

Διαβάστε επίσης

«Καλή τύχη» (pic)

«Καλή τύχη» (pic)

Ο Μπίμπαρς Νάτχο ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα του Ισραήλ στο σημερινό αγώνα κόντρα στην Αλβανία.

«Κόκκινη» και η Ελβετία! (pic)

«Κόκκινη» και η Ελβετία! (pic)

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με κάποιους φίλους της ομάδας να φωτογραφίζονται με το κασκόλ του Θρύλου.