Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ερυθρόλευκη «εξέδρα» (pics)

Ερυθρόλευκη «εξέδρα» (pics)
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 - 21:52

Το απόγευμα της Παρασκευής το Μαρόκο αντιμετώπισε το Ιράν. Μια αναμέτρηση στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο με ερυθρόλευκο χρώμα. Με το Ιράν στην ενδεκάδα Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εσάν Χατζισαφί. Με το Μαρόκο, στον πάγκο, Μανουέλ Ντα Κόστα και Μεντί Καρσελά. Νυν και πρώην παίκτες του Ολυμπιακού.

Ένα ματς που ήθελαν να παρακολουθήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Αλεξίς Ρομαό και Ομάρ Ελαμπντελαουί έκαναν «εξέδρα» και παρακολούθησαν παρέα το ματς στο οποίο αγωνίζονταν καλοί τους φίλοι, πρώην και νυν συμπαίκτες.

Με τον Ομάρ να είναι με το Μαρόκο καθώς από εκεί είναι η καταγωγή του, ενώ ο Ρομαό ήταν απλός θεατής παρακολουθώντας ποδοσφαιριστές με τους οποίους αγωνίστηκε παρέα να είναι αντίπαλοι. Στο τέλος, πάντως, ο Εσάν και ο Καρίμ πρέπει να τον «πίκραναν» τον Ελαμπντελαουί…

Διαβάστε επίσης

H selfie νίκης των Καρίμ και Εσάν (pic)

H selfie νίκης των Καρίμ και Εσάν (pic)

Χαρούμενοι οι Ιρανοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν μετά τη νίκη με 1-0 επί του Μαρόκο με την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Στηρίζει Γαλλία ο Ρομαό (pic)

Στηρίζει Γαλλία ο Ρομαό (pic)

Ο μέσος του Ολυμπιακού παρακολουθεί την αναμέτρηση των «τρικολόρ» κόντρα στην Αυστραλία στην πρώτη τους αναμέτρηση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.