Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το πείραγμα του Μάρτινς στον Φιγκέιρας (pic)

Το πείραγμα του Μάρτινς στον Φιγκέιρας (pic)
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 10:03

Την πρωτοχρονιάτική του πίτα έκοψε τη χθεσινή ημέρα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός με όλους τους ανθρώπους της ομάδας να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι, αποδεικνύοντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας ήταν και εκείνος αρκετά χαρούμενος και χαμογελαστός, κάτι το οποίο σχολίασε με ανάρτησή του στα social media ο Αντρέ Μάρτινς.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος μέσος ανέβασε μία φωτογραφία με τον Φιγκέιρας να χαμογελάει και έγραψε: «Όταν σου λένε ότι δεν είσαι ο πιο γρήγορος φουλ μπακ στην Λίγκα»…, πειράζοντας έτσι τον συμπατριώτη του.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

Ανύπαρκτος ο ΠΑΟ για τους Βραζιλιάνους

Ανύπαρκτος ο ΠΑΟ για τους Βραζιλιάνους

Τον Γιώργο Καραγκούνη ως παίκτη του Ολυμπιακού τον… πιστώνουν σε ιστοσελίδα της χώρας του καφέ σε αφιέρωμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε Μπενφίκα και Ίντερ.

Γλέντι… Φορτούνη σε Σιώπη (pic)

Γλέντι… Φορτούνη σε Σιώπη (pic)

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου με αφορμή τη νίκη των Ουόριορς κόντρα στους Καβαλίερς στο NBA.

Χρόνια πολλά Χίπε (pic)

Χρόνια πολλά Χίπε (pic)

Η παίκτρια του Ολυμπιακού έχει σήμερα τα γενέθλιά της με τους ανθρώπους της ομάδας να της εύχονται χρόνια πολλά με ακόμη περισσότερες ατομικές και συλλογικές επιτυχίες.