Νικολοπούλου: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης»

Νταμπλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ Γυναικών! Ο Θρύλος, στη σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων του, κατέκτησε το ένατο πρωτάθλημα της ιστορίας του και τέταρτο διαδοχικό, αφού στον τέταρτο τελικό στο κλειστό του Βύρωνα, με τεράστια δύναμη από τον κόσμο του, νίκησε με 78-69 τον Αθηναϊκό.
Μάλιστα, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε: «Καταρχάς, από την αρχή της χρονιάς, θέλαμε να κατακτήσουμε το νταμπλ και τα καταφέραμε! Θέλω πραγματικά να συγχαρώ όλους όσους απαρτίζουν αυτή την ομάδα. Ξέραμε, ότι η φετινή χρονιά θα ήταν δύσκολη, γιατί ο Αθηναϊκός έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια και είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά, σταθήκαμε στα πόδια μας, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, γυρίσαμε τη σειρά, κάναμε το 3-1 και φέραμε το πολυπόθητο τρόπαιο.
Σε συνδυασμό με το Κύπελλο που κατακτήσαμε, δώσαμε στην ομάδα αυτό που επιθυμούσαμε από την αρχή της σεζόν. Όλες οι παίκτριες ήμασταν διψασμένες για αυτό και θέλαμε πάση θυσία, να πετύχουμε το νταμπλ. Ευχόμαστε ένα τεράστιο χρόνια πολλά στην ομάδα της καρδιάς μας! Ξέρουμε καλά, ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης. Είμαστε περήφανες που αποτελούμε μέλη αυτής της ομάδας και που βάλαμε κι εμείς το λιθαράκι μας στην κατάκτηση αυτών των τίτλων. Σε όλη τη σειρά των τελικών, ο κόσμος μας μάς στήριξε και μας αγκάλιασε. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, μας έδωσαν τρομερή ώθηση και ενέργεια και χάρη σε αυτούς, καταφέραμε να γυρίσουμε τα παιχνίδια».