Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εδώ τελειώνει η κουβέντα, 27 Παναθηναϊκοί στον Χολαργό

Εδώ τελειώνει η κουβέντα, 27 Παναθηναϊκοί στον Χολαργό
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 18:01

Αφού επιβεβαίωσαν το κόμπλεξ τους με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, τιμωρήθηκαν από την... ζωή! Σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού για το Eurocup Women βρέθηκαν μόλις 27 άτομα στον άδειο Χολαργό! Όπως μαρτυρά ο τηλεοπτικός φακός το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε μεταξύ φίλων και συγγενών και έτσι όλα τα αφηγήματα περί κόσμου, κουλτούρας και στήριξης πήγαν... περίπατο, μέσα σε 24 ώρες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λουμπλίν ποιο ανύρπακτο τμήμα τoυ αγωνιζόταν παράλληλα; Αποδείχτηκε ξανά ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού «εξαγοράζεται» μόνο με δωρεάν προσκλήσεις, αλλά και ότι πηγαίνει μόνο σε γήπεδα-στρούγκες, στα ματς με τον Ολυμπιακό.

Δεν έχουν κουραστεί να εκτίθενται. Τα παραμύθια τους δεν έχουν καλό τέλος και έχουν λυσσάξει να αποδείξουν κάτι που δεν είναι. Δυστυχώς για εκείνους, δεν υπάρχει καμία σύγκριση με τον κόσμο του Θρύλου, που όλα αυτά τα χρόνια δείχνει τη στήριξή του σε όλα τα τμήματα της ομάδας. Άλλωστε, οι κούπες και οι αμέτρητες επιτυχίες, μιλάνε από μόνες τους.

Διαβάστε επίσης