Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Nίκλας: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση και την αντίδραση»

Nίκλας: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση και την αντίδραση»
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 - 20:50

Ο Ολυμπιακός, στον πιο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, γνώρισε την ήττα με 81-67 στο ΣΕΦ από την πανίσχυρη Μερσίν, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Euroleague. Απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος με μεγάλη συγκέντρωση και προσήλωση τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής, Θάνος Νίκλας, σχολίασε την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» και ανέφερε ότι οι αθλήτριές του έδειξαν ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικές και να διεκδικούν νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση και την αντίδραση, γιατί είχαμε ένα διάστημα που δεν αποδίδαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε στις προπονήσεις, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Συνήθως, μετά τα Χριστούγεννα αποδίδουμε, αλλά σήμερα, δείξαμε στο πιο απαιτητικό παιχνίδι, ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις νίκες. Νομίζω, ότι στο τρίτο δεκάλεπτο, μείναμε πίσω από δικά μας λάθη, αλλά τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, γιατί το Σάββατο, έχουμε επίσημο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και συνεχίζουμε παρακάτω».

Διαβάστε επίσης