Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σπυριδοπούλου: «Δεν έχουμε βρει ακόμα τη χημεία μας»

Σπυριδοπούλου: «Δεν έχουμε βρει ακόμα τη χημεία μας»
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 22:57

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα με 88-53 από την ισχυρή Μπουρζ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Euroleague. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας δεν κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στην πολύ ποιοτική γαλλική ομάδα και έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, «πληρώνοντας» την αστοχία τους και το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον υψηλό ρυθμό των φιλοξενούμενων.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των «ερυθρόλευκων» περιλαμβάνει το επίσης απαιτητικό ματς κόντρα στην πανίσχυρη τουρκική Μερσίν, την οποία θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Τετάρτη (23/10, 18:30) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα η Άννα Σπυριδοπούλου δήλωσε: «Ξέρουμε, ότι η Μπουρζ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι χρόνια στην Euroleague, με πολύ καλές και δυνατές παίκτριες και αγωνίζεται σε ένα πολύ δυνατό γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο τους βοηθάει πάρα πολύ στα παιχνίδια της Ευρώπης. Δεν έχω να πω πολλά για το σκορ, εμείς προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να έχουμε μια καλή εικόνα σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτερες και να μπορέσουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, αυτό ισχύει για τις περισσότερες ομάδες, απλά θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο, λείπει και η Αγγελική (σ.σ. Νικολοπούλου). Δεν έχουμε βρει ακόμα τη χημεία μας, έχουμε καινούργιες παίκτριες, όμως θεωρώ ότι χρόνο με το χρόνο, θα γινόμαστε καλύτερες και πιστεύω, ότι και η Euroleague μας βοηθάει πολύ. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θέλουμε, αλλά μας δίνουν ώθηση και θα πιστεύω, ότι θα είμαστε πολύ καλύτερες για τα επόμενα ντέρμπι».

Διαβάστε επίσης

Live: Ολυμπιακός - Μπουρζ

Live: Ολυμπιακός - Μπουρζ

Παρακολουθήστε ζωντανά τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Μπουρζ για την 2η αγωνιστική της Euroleague.