Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Nίκλας: «Ήμασταν πάρα πολύ κακοί, πρέπει να βελτιωθούμε»

Nίκλας: «Ήμασταν πάρα πολύ κακοί, πρέπει να βελτιωθούμε»
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2024 - 22:24

Με το «αριστερό» άρχισε το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς ηττήθηκε με 92-61 από την Μπρνο στην Τσεχία, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της Euroleague.

Σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, για την 1η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας δεν εμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο, δεν έπιασαν την απαιτούμενη απόδοση και αντιμετώπισαν προβλήματα σε άμυνα (41-28 ριμπάουντ) και επίθεση, «πληρώνοντας» την αστοχία τους.

Θάνος Νίκλας: «Δεν μπορούμε να πούμε δικαιολογίες, ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα. Παρότι ήμασταν μέσα στο σκορ, με 22-19 στο πρώτο δεκάλεπτο, κάναμε ακριβώς αυτό που δεν έπρεπε και αυτό που είχαμε πει να μην κάνουμε. Δώσαμε χώρους στην καλή κυκλοφορία της Μπρνο, δημιούργησαν ελεύθερα σουτ, σούταραν με το εξωπραγματικό 60%, έχοντας 16/27 τρίποντα. Σίγουρα, όμως, αυτό το δημιουργήσαμε εμείς από την κακή μας άμυνα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι αυτό, ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Πρέπει να καταλάβουμε γρήγορα σε τι διοργάνωση παίζουμε και τι αντιπάλους έχουμε απέναντι μας. Δυστυχώς, σήμερα, δεν ήμασταν ούτε καν ανταγωνιστικοί. Πρέπει να αφήσουμε γρήγορα αυτό το ματς πίσω και να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για τα επόμενα».

Διαβάστε επίσης