Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τι... απέγινε η διαιτητική τριάδα που αλλοίωσε το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο;

Τι... απέγινε η διαιτητική τριάδα που αλλοίωσε το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο;
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 - 15:24

Το περασμένο Σάββατο (4/11), στο κλειστό της Λεωφόρου ο Ολυμπιακός αδικήθηκε από τη διαιτησία, με τον Παναθηναϊκό να «κλέβει» τη νίκη. «Σφαγή» στην έδρα των «πράσινων» από τους Τσολάκο, Τζιοπάνο και Κωνσταντινίδου, οι οποίοι τα έκαναν μπάχαλο, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα με τις τραγικές αποφάσεις τους, στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι. Οι ίδιοι είχαν «φροντίσει» νωρίτερα να κρατήσουν τον Παναθηναϊκό ζωντανό με την ανοχή τους στα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα των «πράσινων».

Μέχρι τώρα, κανείς επίσημος από την ΚΕΔ ή την ΕΟΚ δεν πήρε θέση για τις διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων». Κανείς. Σιωπή. Ωστόσο, οι τρεις διαιτητές είναι εκτός αγώνων αυτή την εβδομάδα!

Η διαιτητική τριάδα της «σφαγής» στη Λεωφόρο δεν πήρε κανέναν ορισμό. Μήπως είναι τυχαίο; Τι συνέβη; Μήπως σφύριξαν συνεχόμενα ματς και κουράστηκαν; Ή μήπως τιμωρήθηκαν με αυτόν τον τρόπο, σιωπηρά; Τι έγινε τελικά με την τριάδα;

Ο Ολυμπιακός αναμένει την επίσημη τοποθέτηση της ΚΕΔ αλλά με την... σιωπηρή τιμωρία της διαιτητικής τριάδας, μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος ηθικά τουλάχιστον, αφού δικαίως φωνάζει για όσα αισχρά συνέβησαν στη Λεωφόρο. Προφανώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν αρκούνται σε μια σιωπηρή τιμωρία με τον μη ορισμό αυτών που του στέρησαν τη νίκη αλλά και μια ξεκάθαρη απάντηση γιατί συνέβη αυτό. Τι έγινε δηλαδή, ντρέπονται στην ΚΕΔ να παραδεχθούν ευθαρσώς, ότι στη Λεωφόρο υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος εξαιτίας των διαιτητικών αποφάσεων;

Παράλληλα στις αρχές της εβδομάδας, ο Ολυμπιακός θα μάθει και τι θα συμβεί με την ένσταση που έκανε για την διαμόρφωση του αποτελέσματος με την «κλοπή» που συντελέστηκε για μια ακόμη φορά, εις βάρος του και... υπέρ του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ.: Κλέβουν που κλέβουν στην εφορία, να κλέβουν και στη διαιτησία, δεν πάει πολύ;

Διαβάστε επίσης