Σταμολάμπρου: «Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και τον κόσμο μας να μας στηρίξει»
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 22:40
Για τον 1ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών με τον Παναθηναϊκό μίλησε η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία τόνισε ότι περιμένει τον κόσμο του Θρύλου να στηρίξει τις «ερυθρόλευκες» και να γεμίσει το γήπεδο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και αύριο, αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, για τον πρώτο τελικό. Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο μας και είμαστε έτοιμες για μια μάχη που, όπως ξέρουμε, θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ακολουθώντας το πλάνο των προπονητών μας, σε συνδυασμό με την καρδιά και το πάθος που έχουμε, θα δώσουμε το 100%, για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και τον κόσμο μας να μας στηρίξει, αύριο, στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, στις 14:00 το μεσημέρι».