Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Εκτός ρυθμού

Εκτός ρυθμού
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 - 17:51

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, δεν βρήκε ρυθμό και δυσκολεύτηκε πολύ στο σκοράρισμα, ενώ ούτε στην άμυνα έδειξε συνέπεια. Με Ριντ και Κάρτερ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 0-5, προτού η Γκούσταφσον σκοράρει μετά από δυόμισι λεπτά για το 3-5.

Η Νικολοπούλου μείωσε σε 5-8, η Σταμολάμπρου σε 7-10 και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 7-14 με Σωτηρίου και Ριντ. Η Γκούσταφσον πατούσε την γραμμή και μέτρησε για δύο (9-14), ενώ Κάρτερ και Αλεξανδρή έκαναν το 9-18!

Η Αγιούσο με καλάθι από κοντά μείωσε 11-18, αλλά η Πότερ με καλάθι και φάουλ έφερε μπροστά τον Παναθηναϊκό με 11-21, 2:44'' για το πρώτο δεκάλεπτο. Η Αλεξανδρή με διείσδυση σκόραρε για το 11-23, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Η Κάρτερ έκανε το 11-25 με λέι απ, ενώ η Γκούσταφσον με καλάθι και φάουλ (αστόχησε στη βολή) μείωσε σε 13-25, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης