Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπλόκαρε επιθετικά ο Ολυμπιακός

Μπλόκαρε επιθετικά ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 - 20:12

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη 2η περίοδο με την ίδια πεντάδα προσπαθώντας να βρει αντίδοτο στην ζώνη των φιλοξενούμενων που έχει βάλει πίεση στα κορίτσια του Θρύλου. Τα πρώτα δύο λεπτά πέρασαν χωρίς καλάθι για τις δύο ομάδες.

Η Σταμολάμπρου σκόραρε με λέι-απ για το 16-22 δίνοντας εκκίνηση στην επίθεση των «ερυθρόλευκων». Η άμυνα των κοριτσιών του Ζίμπαρτς είχε ανεβάσει την πίεσή της και το τριφύλλι βρήκε σκορ μόνο από βολές. Η Ρίντ με τρίποντο έκανε το 16-25 και έδωσε προβάδισμα 9 πόντων για πρώτη φορά στον αγώνα ενώ η Πλούφ μείωσε με δίποντο σε 18-25.

Η Βίτολα τροφοδοτήθηκε στη ρακέτα και από κοντά έκανε το 20-26. Επιθετικό φάουλ της Λύμουρα έδωσε και πάλι κατοχή στον Ολυμπιακό αλλά δεν σκόραρε. Το 22-32 έκανε ξανά με τρίποντο ο Παναθηναικός τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο.

Ο Ζίμπαρτς κάλεσε τάιμ άουτ και ζήτησε καθαρό μυαλό στις επιθέσεις και να συνεχιστεί η σκληρή άμυνα. Η Σταμολάμπρου βρήκε τρίποντο μειώνοντας προσωρινά στους 7με το σκορ 25-32 αλλά η Χατζηνικολάου μετά από ασσίστ της Λύμουρα έκανε το 25-36.

Η Χάμπλιν με καλάθι δύο πόντων έκανε το 32-38 δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μισού.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 30-40, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει λύσεις στην επίθεση ενόψει του δεύτερου μέρους.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά είναι η Βίτολα, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχωρίζει η Ρίντ.

Διαβάστε επίσης

Δε βρίσκει λύσεις

Δε βρίσκει λύσεις

Συνεχίζει ο Ολυμπιακός την κακή του άμυνα και να μην μπορεί να βγάλει εύκολο καλάθι...