Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το γλέντι στο ΣΕΦ συνεχίζεται σήμερα με τον πελάτη!

Το γλέντι στο ΣΕΦ συνεχίζεται σήμερα με τον πελάτη!
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 - 12:41

Να επιστρέψει εμφατικά στην κορυφή θέλει ο Ολυμπιακός στο Μπάσκετ Γυναικών μετά τα τραγικά που έγιναν πέρσι με τον... φάρο! Και απόψε καλείται να κάνει το πρώτο βήμα, το πρώτο από τα δύο που χρειάζεται για να σηκώσει και το πρωτάθλημα. Ας μην ξεχνάμε, έχει ήδη σηκώσει το Κύπελλο, γλεντώντας τον Παναθηναϊκός στον ημιτελικό. Και θέλει να τον γλεντήσει και απόψε.

Απόψε στις 19:15, στο ΣΕΦ! Στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ. Βλέπετε, η διοίκηση του Ερασιτέχνη επιλέγει την κεντρική σάλα του ΣΕΦ για τον αγώνα και μετάδοση από την ΕΡΤ3, την ώρα που οι άλλοι επιλέγουν την στρούγκα και μετάδοση από το αντί-Ολυμπιακό σάιτ.

Τι «λέγαμε» πριν; Α, ναι, για τα γλέντια μιλούσαμε. Μετά τα τρία γλέντια φέτος με τον Παναθηναϊκό στο Μπάσκετ Γυναικών, απόψε ο Θρύλος θέλει άλλο ένα. Μία μέρα μετά το γλέντι στο ΣΕΦ στο Μπάσκετ Ανδρών με τη νίκη επί της Μονακό και τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, στο Βελιγράδι, σήμερα παίρνει σειρά το Μπάσκετ Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο νίκες για να σηκώσει την κούπα. Τη μία θέλει να την πάρει απόψε. Και την άλλη, σε λίγες μέρες μέσα στη Λεωφόρο. Θα είναι το ιδανικό σενάριο. Θα είναι ένα όνειρο μετά από όσα έγιναν πέρσι για να μην το πάρει ο Ολυμπιακός. Φέτος, όμως, δεν... έχει! Το πρωτάθλημα είναι δικό μας! Και το γλέντι στο ΣΕΦ συνεχίζεται σήμερα με τον πελάτη!

Η διάθεση των εισιτηρίων τα οποία κοστίζουν 5 ευρώ και 10 ευρώ (VIP) συνεχίζεται μέχρι τις 18:00 από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων. Στη συνέχεια τα εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται από την είσοδο της Θύρας 3, από όπου θα μπαίνουν και οι φίλαθλοι που διαθέτουν την κάρτα Μέλους της φετινής σεζόν, ενώ η είσοδος όσων αγοράσουν εισιτήριο των 10 ευρώ, θα πραγματοποιείται από τα VIP.

Θρύλε, γερά! Γλέντι στον πελάτη και (πρώτο βήμα για την) κούπα!

Διαβάστε επίσης

Μπάσκετ Γυναικών: Ορισμός-πρόκληση με Τσαρούχα στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό!

Μπάσκετ Γυναικών: Ορισμός-πρόκληση με Τσαρούχα στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό!

Τη διαιτητή που είχε αρχίσει τον περσινό πρώτο τελικό με αποβολή φιλάθλου του Ολυμπιακού και τον τελείωσε με το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ έστειλε η ΕΟΚ και προκαλεί… ερωτηματικά! Ζήτησε εξαίρεσή της ο Θρύλος.