Ο Ολυμπιακός σε ακόμη έναν τελικό. Ο Ολυμπιακός, στο μπάσκετ Γυναικών, μπροστά σε ακόμη μία μεγάλη πρόκληση! Και η Στέλλα Καλτσίδου τόνισε πως ο Θρύλος είναι έτοιμος. Η συνεργάτιδα του Μάρτινς Ζίμπάρτς το είπε ξεκάθαρα: «Έχουμε κίνητρο για το Κύπελλο».
«Φυσικά και είμαστε έτοιμοι. Αυτός ήταν ο στόχος να φτάσουμε στον τελικό. Σήμερα θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Κάθε ευκαιρία που έχει η κάθε παίκτρια να διεκδικήσει ακόμη ένα τρόπαιο είναι μοναδική. Και κάθε παίκτρια θέλει να πάρει το τρόπαιο. Χρειάζεται πάθος, θέληση και δύναμη. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας και κανέναν αντίπαλο. Θα παίξουμε δυνατά για 40 λεπτά. Έχουμε την απώλεια της Εβίνας Σταμάτη, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για το ματς και το τρόπαιο», ήταν τα λόγια της στην ΕΡΤ.
Καθώς φτάνουμε στην ώρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ Γυναικών, πάμε να θυμηθούμε πως ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε σε αυτόν!