Εμπρός για τη νίκη Νο105 και μετά… νέο ρεκόρ!

Στροφή ξανά στην Ελλάδα και τις εγχώριες διοργανώσεις, για τον Θρύλο! Μετά τη νίκη στην Ουγγαρία για το Eurocup, ο Ολυμπιακός στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται στην Λευκάδα με την τοπική Νίκη την Κυριακή (08/12, 14:00) για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει το αήττητο σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.
Ο Θρύλος έχει 121 συνεχόμενες νίκες στην Ελλάδα και μετράει 104 σερί στο πρωτάθλημα και με μία ακόμα ισοφαρίζει το ρεκόρ του Αθηναϊκού που σταμάτησε στις 105!
Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Νίκη Λευκάδας αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Βασιλική Λούκα.
Στην Αθήνα έμεινε η Μαρία Αυτζή, λόγω του τραυματισμού που την ταλαιπωρεί.