Ο Πίτερς ανοίγει εστιατόριο στο Μικρολίμανο (photo)

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος έχει σημαντικό ρόλο στον Θρύλο. Ο Αμερικανός είναι ο πιστός «στρατιώτης» του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ένας παίκτης που κάνει τα πάντα και συμφέρει στην φετινή ομάδα, με προσωπικά ρεκόρ.
Ο Αλέκος έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα και είναι έτοιμος να ριζώσει στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ που έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το 2026, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να ανοίξει εστιατόριο στο Μικρολίμανο.
«Υπάρχει κάτι που θέλω να σας ανακοινώσω με ενθουσιασμό. Μαζί με μία εκπληκτική ομάδα ανθρώπων, ανοίγω εστιατόριο στο Μικρολίμανο, στον Πειραιά. Έχουμε έναν all-star σεφ, ένα προσωπικό κορυφαίας κλάσης και ένα όραμα γι’ αυτό που πιστεύουμε ότι θα είναι ένα από τα κορυφαία εστιατόρια που μπορείτε να βρείτε. Ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα και ειδικά στον Πειραιά, έχει υποστηρίξει εμένα και τους αγαπημένους μου τα τελευταία δυόμισι χρόνια, οπότε αυτό το πρότζεκτ είναι ένας τρόπος για να προσφέρω κι εγώ πίσω, εκτός απ’ όσα κάνω στο παρκέ. Δεν θα σας πω πολλές λεπτομέρειες ακόμη, ξέρω όμως ότι έχουμε ανθρώπους που δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο για να εξασφαλίσουν ότι όλα θα είναι έτοιμα για εσάς. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε πότε θα ανοίξουμε και πώς θα μπορείτε να κάνετε κράτηση. Είναι επίσημο, το εστιατόριο 25 έρχεται σύντομα», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Πίτερς.