Η εμφάνιση του Ντόρσεϊ φέρνει αισιοδοξία! (video)

Έπρεπε να περάσουν 29 μέρες για να καταφέρει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ να δείξει σημάδια ανάκαμψης να πετύχει 10+ πόντους με τον Ολυμπιακό και το έκανε κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, μπορεί να μην παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής εξαιτίας της νοοτροπίας του, ωστόσο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βγήκε μπροστά για τον Ολυμπιακό στο αποψινό ματς με τους Θεσσαλονικείς.
Ο ομογενής γκαρντ των “ερυθρολεύκων” κατάφερε σε 20 αγωνιστικά λεπτά, να πετύχει 14 με 3/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 2/2 βολές και να μαζέψει 4 ριμπάουντ, να μοιράσει 2 ασίστ και να κάνει και 5 κλεψίματα, έχοντας 1 λάθος.
Φυσικά, μετά από αυτή την εμφάνιση, μίλησε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος φάνηκε να είναι αρκετά ευχαριστημένος για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο παίκτης του.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει να ανεβάσει «στροφές» και να βοηθήσει τον Θρύλο! Όλοι είναι πολύτιμοι σε αυτή την ομάδα στον δρόμο για την κατάκτηση όλων των τροπαίων φέτος.