Πετρούσεφ: «Αυτή ήταν η επιθυμία μου»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μετράει αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ο Σέρβος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα του Βελιγραδίου και εξήγησε γιατί δεν έφυγε νωρίτερα από τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη η κατάσταση. Έγινε αυτό που ήθελα, αυτή ήταν επιθυμία μου, τώρα ξεκινάμε δουλειά. Υπήρχε συνέχεια επικοινωνία, ακόμα και πριν από την έναρξη της σεζόν. Δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση λόγω κάποιων τραυματισμών, αλλά όταν ξεπεράστηκαν αυτά τα προβλήματα συμφωνήσαμε.
Είμαι έτοιμος, έχω παίξει σε αγώνες, έχω προπονηθεί. Πρέπει να συνηθίσω τη νέα ομάδα, το στυλ παιχνιδιού της, τον νέο προπονητή. Θα δούμε σε ποια θέση θα παίζω, ίσως παραπάνω στο 5 στο ξεκίνημα λόγω της απουσίας του Μπολομπόι. Θα παίξω και στις δύο θέσεις».