Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το πρόβλημά του είναι η έλλειψη πάθους

Το πρόβλημά του είναι η έλλειψη πάθους
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 22:20

Είναι εμφανές ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία κακή περίοδο. Οι ήττες με Αναντολού Εφές, Μπάγερν Μονάχου και Παναθηναϊκό έχουν επηρεάσει τους «ερυθρόλευκους», όμως δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι καθόλου κλισέ να πούμε ότι οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι, όμως αυτό που προβληματίζει είναι η έλλειψη πάθους.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και δεν χωράει αμφιβολία. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δέσει ακόμα και δεν έχουν αποκτήσει ταυτότητα. Παιχνίδι με παιχνίδι αυτό θα συμβεί. Όμως, μπορεί εύκολα κάποιο να διακρίνει ότι οι Πειραιώτες δεν βγάζουν τον ίδιο τσαμπουκά στο παρκέ, όπως τις περασμένες σεζόν.

Ακολουθούν δύο μεγάλα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Δεν συζητάμε ότι σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν το «δύο στα δύο» θα γυρίσουν τον... διακόπτη και φυσικά η ψυχολογία τους θα ανέβει ξανά στα ύψη. Αυτή τη στιγμή όμως ο Ολυμπιακός δεν παίζει το μπάσκετ που έχει μάθει και το έργο του απέναντι στις δύο ισπανικές ομάδες είναι δύσκολο.

Στο ξεκίνημα της νέας σεζόν έχουν λείψει οι εικόνες που είχαμε συνηθίσει, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να πανηγυρίζουν με σφυγμένες γροθιές μετά από κάποιο καλάθι, να... σκυλιάζουν σε κάθε άμυνα και να ζουν έντονα το παιχνίδι. Όταν οι Πειραιώτες βρουν ξανά το πάθος τους, τότε θα μπορέσουν να προχωρήσουν.

Όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, αλλά πρέπει να το αποδείξει παίζοντας. Τίποτα δεν έρχεται μόνο του και τίποτα δεν θα χαριστεί στους «ερυθρόλευκους». Η σεζόν είναι μεγάλη και τα πάντα μπορούν να γίνουν. Χρόνος υπάρχει, αρκεί να υπάρχει και το απαιτούμενο πάθος ή αλλιώς η απαιτούμενη σκληράδα.

Διαβάστε επίσης