Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τα ρεκόρ που κρατά και κυνηγά ο Θρύλος, ενόψει «αιωνίου» ντέρμπι

Τα ρεκόρ που κρατά και κυνηγά ο Θρύλος, ενόψει «αιωνίου» ντέρμπι
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2024 - 13:30
Ο Ολυμπιακός κινείται απολύτως σε ρυθμό ντέρμπι και αύριο το βράδυ (20:15) στο ΣΕΦ θέλει να επιβληθεί ξανά του Παναθηναϊκού και να δείξει ποιος κάνει… κουμάντο. Καθώς πηγαίνουμε προς το ντέρμπι, ρίχνουμε μια ματιά στα ρεκόρ που κρατά και κυνηγά ο Θρύλος, ενόψει του μεγάλου ματς.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:


MILESTONE

* Ο Μουσταφά Φαλ με έξι ριμπάουντ θα γίνει ο 20ός στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που θα φτάσει τα 400.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε τον μεγαλύτερο αριθμό ranking μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού και στα τρία, πρώτα παιχνίδια της ομάδας στη φετινή Stoiximan GBL.

*Ο Άλεκ Πίτερς έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Καρδίτσα, ο 7ος σκόρερ και ο 4ος στα εύστοχα τρίποντα μεταξύ των ξένων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Φτάνοντας τους 816 πόντους ξεπέρασε τους Ουόλτερ Μπέρι και Ιγνάθιο Ντε Μιγκέλ ενώ με τα 113 τρίποντα του άφησε πίσω του τον Ντέιβιντ Ρίβερς.

* Ο Ολυμπιακός σημείωσε τις δύο μεγαλύτερες επιδόσεις ασίστ των τριών, πρώτων αγωνιστικών. Είχε 28 στην πρεμιέρα με το Λαύριο DHI και 27 στη 2η αγωνιστική με τον Άρη Midea.

Διαβάστε επίσης