Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το απαραίτητο ηλεκτροσόκ και η ώρα για restart στην εβδομάδα «κόλαση»!

Το απαραίτητο ηλεκτροσόκ και η ώρα για restart στην εβδομάδα «κόλαση»!
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 21:40

Έγινε λοιπόν και αυτό στην φετινή, αναμφίβολα ασταθή και γεμάτη προβληματισμό σεζόν για τον Ολυμπιακό. Έφυγε με άδεια χέρια ή αλλιώς χωρίς τη νίκη από το Μόναχο, μετά και την ήττα Εφές στην Πόλη, κάτι που συμβαίνει σπάνια έως ποτέ στους «ερυθρόλευκους».

Δεν έχει χαθεί κάτι ακόμα στην κατάταξη, είναι πολύ νωρίς για τις θέσεις των play-off, μετά από πέντε μόλις αγωνιστικές, αλλά πρέπει οι Πειραιώτες συνέλθουν για να μην κινδυνέψουν στη συνέχεια. Καμία αντίρρηση πως όλες οι ομάδες είναι σχετικά κοντά στην κατάταξη, αλλά επειδή ακριβώς πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες στο τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν να υστερούν σε αυτές τις λεπτομέρειες.

Ο Θρύλος έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του αρχής γενομένης από αύριο με τρία ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη που θα παίξουν ρόλο στην συνέχεια, ως προς το ψυχολογικό κομμάτι κυρίως.

Από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη, 31 του ίδιου μήνα, παίζει στη σειρά με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Basket League και Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για τη Euroleague. Αυτά τα παιχνίδια θα κρίνουν και τη διάθεση. Ενδεχομένως να αυξήσουν και την πίεση, αλλά η συγκεκριμένη ομάδα έχει αποδείξει πως λειτουργεί εξαιρετικά και σύντομα θα βρει τον τρόπο να... γυρίσει την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης