Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Kόσμος και ομάδα μια γροθιά για πάντα! (video)

Kόσμος και ομάδα μια γροθιά για πάντα! (video)
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 - 12:40

Στις νίκες και στις ήττες, ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα τον κόσμο του και αυτό δεν αλλάζει. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα είναι πάντα δίπλα στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο και θα στηρίζουν τους «ερυθρόλευκους» όπου και αν παίζουν.

Το βράδυ της Παρασκευής (25/10), το «SAP Garden» γέμισε με χιλιάδες φιλάθλους του Θρύλου και έγινε... ΣΕΦ. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κανείς δεν σταμάτησε να τραγουδάει τα ομορφότερα συνθήματα του κόσμου και να εκφράζει τη στήριξή του στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ενωμένος μαζί με τον κόσμο του και έχει μπροστά του πολλές «μάχες» να δώσει. Μία από τις πιο σημαντικές είναι την Κυριακή (27/10) με τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ ακολουθούν και τα εντός έδρας ματς με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Τίποτα δεν έχει κριθεί από τον Οκτώβριο και οι «ερυθρόλευκοι» το γνωρίζουν καλά. Ταλέντο και ποιότητα, υπάρχουν. Είναι στο χέρι του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του να δείξουν ότι το κακό ξεκίνημα στην Euroleague ανήκει στο παρελθόν και να τα δώσουν όλα για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Όσο και αν θέλουν κάποιοι να σπείρουν τη διχόνοια, δεν θα το καταφέρουν. Ο Ολυμπιακός είναι μια γροθιά με τους αμέτρητους ΓΑΥΡΟΥΣ και θα πάει μέχρι τέλους.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τα πάντα για να πανηγυρίσουν νέες επιτυχίες με τον... 6ο συμπαίκτη τους.

Διαβάστε επίσης