Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τώρα πρέπει να πεισμώσει

Τώρα πρέπει να πεισμώσει
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 - 23:59

Κακή εμφάνιση και κακή ήττα για τον Ολυμπιακό στο Μόναχο. Μπορεί να μην κρίθηκε τίποτα στο ματς με τους Βαυαρούς, όμως οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανεβάσουν άμεσα «στροφές» και να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν.

Ο Ολυμπιακός είναι μία νέα ομάδα, η οποία ψάχνει τα πατήματά της. Οι τραυματισμοί χτύπησαν και φέτος την πόρτα των Πειραιωτών, όμως αυτό δεν δικαιολογεί την κακή εμφάνιση των «ερυθρόλευκων». Ο Θρύλος έχει μπροστά του τρία πολύ απαιτητικά παιχνίδια, με Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Θα τα δώσει όλα στο... σπίτι του και εκεί είναι που πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη και να δείξει αποφασισμένος για όλα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να σηκώσουν άμεσα το κεφάλι και να προχωρήσουν. Σε κανέναν δεν άρεσαν οι ήττες σε Τουρκία και Γερμανία, όμως είναι στο χέρι των «ερυθρόλευκων» να περάσουν στην αντεπίθεση. Στην ομάδα υπάρχει ένας εξαιρετικά έμπειρος προπονητής και πολλοί ποιοτικοί παίκτες. Ο καθένας χρειάζεται να δει τι έχει πάει στραβά και να δουλέψει πάνω στα όποια αγωνιστικά λάθη έχουν γίνει.

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να μην ψάχνει για δικαιολογίες. Έχει μάθει, επίσης, να βγαίνει πιο δυνατός μετά από όποια ήττα και να δείχνει τα... δόντια του. Εάν υπάρχει κάτι θετικό, είναι το γεγονός ότι αυτές οι ήττες έγιναν στην αρχή της σεζόν. Δεν χάθηκε κάποιο τρόπαιο. Το θέμα είναι να ανεβάσουν άμεσα «στροφές» οι Πειραιώτες και να κυριαρχήσουν ξανά. Στήριξη στα εύκολα, στήριξη και στα δύσκολα.

Διαβάστε επίσης