Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πετρούσεφ για Ερ. Αστέρα: «Υπήρχαν συζητήσεις από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων»

Πετρούσεφ για Ερ. Αστέρα: «Υπήρχαν συζητήσεις από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων»
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 20:18

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ επέστρεψε στο Βελιγράδι για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, ως δανεικός για τη φετινή σεζόν από τον Ολυμπιακό.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας έκανε δηλώσεις και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είχε έρθει σε επαφή με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις στο σπίτι σου, ανυπομονώ να ενσωματωθώ στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πανηγυρίσει νίκες. Υπήρχαν συζητήσεις από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων. Το να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα ήταν μια κοινή επιθυμία δικιά μου και της ομάδας. Δεν συνέβη πριν από την έναρξη της σεζόν λόγω κάποιων ατυχών συνθηκών, αλλά τα πράγματα άλλαξαν, εμφανίστηκε ξανά η επιλογή και όλοι αντιδράσαμε έγκαιρα».

Τέλος, μίλησε για το πότε θα είναι έτοιμος για να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα του Αστέρα, τονίζοντας ότι δεν θα αργήσει να πατήσει παρκέ. «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα λεπτομερώς για αυτό, αλλά νομίζω ότι θα παίξω από την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης