Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έντουαρντς: «Θα είναι δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό»

Έντουαρντς: «Θα είναι δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό»
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 - 18:55

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάγερν Μονάχου (25/10, 21:45) για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Ενόψει της αναμέτρησης αυτής, ο γκαρντ των Βαυαρών, Κάρσεν Έντουαρντς τόνισε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρσεν Έντουαρντς:

«Θα είναι δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι ομάδα με πολύ ταλέντο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στα πράγματα που σκοπεύουμε να κάνουμε. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας, οπότε θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό, να παίξουμε σκληρά και να περιορίσουμε τα λάθη μας.

Είμαι ευγνώμων για τους φιλάθλους μας, καθώς και για όλους τους άλλους που έρχονται στα παιχνίδια μας. Η αλλαγή στην ατμόσφαιρα (λόγω των οπαδών του Ολυμπιακού) δε θα είναι μειονέκτημα, νομίζω. Προσπαθώ τα πάντα για να διασφαλίσω ότι η ομάδα μου θα κερδίσει. Επίσης, συνέχισα να βελτιώνομαι στην άμυνα. Η άμυνα έχει να κάνει πολύ με την προσπάθειά σου και εστιάζω σε αυτό ακόμα περισσότερο. Γιατί πάντα μπορείς να τα δίνεις όλα προσωπικά, ανεξάρτητα από το αν σουτάρεις καλά εκείνο το βράδυ ή όχι.

Επέστρεψα στο Μόναχο επειδή μου αρέσει εδώ. Ξέρω πλέον την πόλη, ξέρω τα μέρη μου, τα εστιατόρια, την ομάδα. Έχω αλλάξει συχνά ομάδες και έχω προσαρμοστεί γρήγορα. Αλλά αυτή ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψω σε ένα μέρος όπου επίσης ένιωθα ότι ο κόσμος ήθελε να με βλέπει να παίζω και όπου μου άρεσε να βρίσκομαι.

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που παίζω με τον Ντέβιν και η δεύτερη με τους άλλους, όπως ο Άντι και ο Νικ. Μερικά από τα νέα παιδιά γνωρίζονται ήδη μεταξύ τους. Νομίζω ότι όλα ταιριάζουν καλά μεταξύ τους».

Διαβάστε επίσης