Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μιλουτίνοφ: «Μπορούμε να φτιάξουμε τρεις ομάδες πολύ ποιοτικές, έχουμε μεγάλο ρόστερ» (video)

Μιλουτίνοφ: «Μπορούμε να φτιάξουμε τρεις ομάδες πολύ ποιοτικές, έχουμε μεγάλο ρόστερ» (video)
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 20:59

Για τη μεγάλη επιστροφή του στη δράση μίλησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά το άνετο «διπλό» (61/77) του Ολυμπιακού στην έδρα της Καρδίτσας, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Σέρβος σέντερ του Θρύλου δήλωσε, αρχικά: «Αισθάνομαι καλά που επέστρεψα. Είναι σημαντικό να είμαι υγιής και μαζί με την ομάδα. Θα χρειαστώ χρόνο για να βρω ρυθμό, αλλά ανυπομονώ για τη σεζόν. Είμαι μακριά από το 100%, αλλά είναι φυσιολογικό. Δουλειά μου είναι να βρω ρυθμό και θα το κάνω μέσα από τα παιχνίδια. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν παίξαμε καλά στα πρώτα λεπτά. Πρέπει να μην επαναλάβουμε την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, γιατί μπορεί να το πληρώσουμε».

Και πρόσθεσε ο «γίγαντας» των Πειραιωτών: «Δεν είναι μόνο τα δύο επόμενα, έχουμε πολλά δύσκολα ματς στις επόμενες 10 μέρες. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, να είμαστε έτοιμοι. Αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα, πρέπει να παίξουμε καλά κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Είναι δύσκολο πρόγραμμα, για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Όλοι θα είναι σημαντικοί και θα πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι ντέρμπι (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό), είτε είναι για το πρωτάθλημα, είτε για την Euroleague. Θα είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί θα είναι καλύτεροι από το Super Cup».

Τέλος, για το μεγάλο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και τη διαχείριση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Μιλουτίνοφ ανέφερε: «Είναι καλό που έχει τόσες επιλογές. Είναι μεγάλη σεζόν και δεν ξέρεις τι θα γίνει. Είναι καλό να έχεις πολλές επιλογές. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, μπορούμε να φτιάξουμε τρεις ομάδες πολύ ποιοτικές. Αυτό κάνει πολλά χρόνια, έχει εμπειρία να διαχειριστεί την πίεση, κάνει πολύ καλή δουλειά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης