Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο «Μίλου» είναι... εδώ για τον Ολυμπιακό! (videos)

Ο «Μίλου» είναι... εδώ για τον Ολυμπιακό! (videos)
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 22:25

«Σημαντική η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Μας έλειψε. Σε συνδυασμό και με την απουσία του Φαλ, πιεστήκαμε αρκετά», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το «διπλό» (61-77) του Ολυμπιακού στην έδρα της Καρδίτσας, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Greek Basket League.

Ο «Μίλου» είναι... εδώ, υγιής μετά τον τραυματισμό του (διάστρεμμα), έτοιμος να βοηθήσει τον Θρύλο, στη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος πήρε τη θέση του Φίλιπ Πετρούσεφ στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για το πρωτάθλημα, ήταν στα... πιτς μέχρι το σημερινό (21/10) ματς, όμως επέστρεψε και έβαλε τη «σφραγίδα» του στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Καρδίτσα.

Ο Μιλουτίνοφ, που απουσίασε από τις πρώτες «μάχες» των Πειραιωτών σε Super Cup, πρωτάθλημα και Euroleague, έδωσε το πρώτο του επίσημο ματς για τη σεζόν 2024-25 στην Καρδίτσα και σε 14:06 λεπτά, μέτρησε 12 πόντους (δεύτερος σκόρερ, μετά τον Βεζένκοφ), με 6/7 δίποντα, ενώ κατέβασε και πέντε ριμπάουντ, είχε δύο ασίστ και μία «τάπα», μαζεύοντας 19 βαθμούς στο ranking!

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον 29χρονο διεθνή «γίγαντα» στα επόμενα μεγάλα ματς της εβδομάδας, σε Euroleague και Stoiximan GBL, με Μπάγερν στο Μόναχο (25/10) και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (27/10).

Εξάλλου, η επιστροφή του «Μίλου» στη δράση δυναμώνει πολύ τον Θρύλο σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και κυρίως, στο κομμάτι των ριμπάουντ.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης