Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, σημαντική η επιστροφή του Μιλουτίνοφ»

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, σημαντική η επιστροφή του Μιλουτίνοφ»
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 - 20:11

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, στο εκτός έδρας ματς με την Καρδίτσα, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Greek Basket League.

Αρχικά, ο προπονητής του Θρύλου δήλωσε: «Σταματήσαμε να παίζουμε με ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, έπεσε ο ρυθμός μας. Το πρώτο πεντάλεπτο του τρίτου δεκαλέπτου ήταν αποκαρδιωτικό, σαν να τελείωσε το παιχνίδι. Μπήκαμε σε αδόκιμα σχήματα, αλλά η προσέγγιση πρέπει να είναι ίδια, πρώτα για τον κόσμο. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για την επιστροφή του Μιλουτίνοφ, μετά τον τραυματισμό του, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε: «Ηταν σημαντική η επιστροφή του Μιλουτίνοφ. Μας έλειψε, σε συνδυασμό και με την απουσία του Φαλ, πιεστήκαμε αρκετά».

Για το κυριακάτικο (27/10) ντέρμπι της Stoiximan GBL με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ο «σκακιστής» των Πειραιωτών τόνισε: «Παίξαμε και πιο νωρίς στο Super Cup. Αυτό είναι το πρόγραμμα και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Πριν από αυτό, έχουμε το παιχνίδι στο Μόναχο με την Μπάγερν. Θα ετοιμαστούμε στην μια μέρα που θα έχουμε για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή, προέχει το ματς της Euroleague».

Διαβάστε επίσης