Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τον Γουόκαπ και τα... μάτια μας!

Τον Γουόκαπ και τα... μάτια μας!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 15:16

Ο Τόμας Γουόκαπ δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν, όπως θα ήθελε. Το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος. Με τις αφίξεις των Βεζένκοφ, Φουρνιέ και Ντόρσεϊ έχει μείνει πίσω στο σκοράρισμα, κάτι το οποίο είναι απολύτως λογικό, αφού δεν είναι αυτός ο ρόλος του. Ο γκαρντ των Πειραιωτών παίρνει λιγότερες ευκαιρίες πάνω του και μοιάζει εκτός ρυθμού.

Ο παίκτης που αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της περασμένης σεζόν έχει μπει στο στόχαστρο των... απέναντι. Είναι λογικό, όμως, αφού τους έχει προκαλέσει μεγάλο πόνο από την ημέρα που ήρθε στον Θρύλο.

Ένας παίκτης που από την πρώτη ημέρα που έπιασε... λιμάνι, δεν πήρε «ανάσα», προκειμένου να ενισχύσει τον Ολυμπιακό και την Εθνική. Δεν διάλεξε ποτέ την εύκολη λύση. Στα δύσκολα βγήκε μπροστά και κέρδισε με το σπαθί του τη θέση του.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον ρυθμό του, ο Γουόκαπ βρίσκεται στην 5η λίστα των ασίστ με 6 μέσο όρο στη Euroleague. Μάλιστα, έχει μόλις 0.8 λάθη για 8 ασίστ! Πρόκειται δηλαδή για έναν από τους καλύτερους δημιουργούς στη διοργάνωση.

Ο 31χρονος γκαρντ χρειάζεται το χρόνο του για να προσαρμοστεί στον νέο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και είναι σίγουρο ότι θα δώσει τις λύσεις που χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι». Η 4η αγωνιστική της Euroleague μόλις τελείωσε. Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους ακόμα πολύ δρόμο και τα καλύτερα έρχονται. Στήριξη, λοιπόν, σε όλους τους «ερυθρόλευκους» και συνεχίζουμε...

Διαβάστε επίσης