Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μποζίκας: «Δεν φταίει ποτέ ένας»

Μποζίκας: «Δεν φταίει ποτέ ένας»
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 14:04

Ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη μέσα από τα... χέρια του στην Τουρκία, μετά από τρία διαδοχικά λάθη στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Αναντολού Εφές. Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, μίλησε στην εκπομπή «Playmakers» για την αναμέτρηση των Πειραιωτών και εξήγησε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν διαχειρίστηκαν σωστά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικκά όσα δήλωσε ο Μποζίκας:

«Ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση και κυριαρχήσαμε στην πρώτη περίοδο όπως πρέπει. Χάσαμε την συγκεντρωσή μας όμως στην δεύτερη περίοδο και τους δώσαμε χώρους και έβαλαν μεγάλα σουτ. Έγινε το παιχνίδι επίθετικο που δεν μας ταιριάζει. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το τέλος του αγώνα. Θα μας βοηθήσει η σημερινή αναμέτρηση για τη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και να πηγαίνουμε δυναμικά στα ριμπάουντ. Κοιτάμαι μπροστά».

Για τον Λάρκιν είπε: «Το κακό έγινε από την αρχή. Βρήκε ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Δεν είναι εύκολο να τον σταματήσεις. Βγήκε μπροστά και παρέσυρε και τους υπόλοιπους. Έπρεπε να τον αντιμετωπίσουμε ομάδικα. Θα δουλέψουμε σε αυτό».

Για Φουρνιέ δήλωσε: «Δεν θέλουμε να στοχοποιούμε κανέναν. Όλα τα αντιμετωπίζουμε ομαδικά. Δηλαδή δεν φταίει ποτέ ένας. Σε ένα από τα λάθη του Φουρνιέ, ο Μακίσικ δεν είχε περάσει την σέντρα. Οπότε δεν φταίει ποτέ ένας παίκτης, πρόκειται για ομαδική δουλειά. Είναι μία ήττα που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης