Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δεν ψάχνει για δικαιολογίες, θα βρεθεί εκεί που πρέπει!

Δεν ψάχνει για δικαιολογίες, θα βρεθεί εκεί που πρέπει!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 11:01

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να μην ψάχνει για δικαιολογίες. Η ήττα από την Αναντολού Εφές στην Τουρκία ενόχλησε τους «ερυθρόλευκους» με τον τρόπο που ήρθε και αυτό γιατί οι Πειραιώτες έδειξαν ότι μπορούσαν να πάρουν το «διπλό» εάν δεν έκαναν τρία διαδοχικά λάθη στο τέλος του αγώνα.

Η εικόνα των Πειραιωτών δεν ήταν κακή. Αντιθέτως, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν καλή εμφάνιση, όμως τα ριμπάουντ και όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου ήταν αυτά που στέρησαν τη νίκη από την ομάδα.

Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της Euroleague. Κανείς δεν είπε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει αήττητος μέχρι το τέλος της regular season. Αυτά τα λένε άλλοι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν εκεί που πρέπει όταν έρθει η ώρα. Στην... εξίσωση δεν έχουν μπει ακόμα οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς. Δύο παίκτες οι οποίοι θα δώσουν πολύτιμες λύσεις στην ομάδα. Ήδη, οι παίκτες του Μπαρτζώκα βρίσκονται ωραία μεταξύ τους στο παρκέ και έχουν μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αυτό το είδαν όλοι όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι.

Στη Euroleague, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του. Υπάρχουν πολλές ομάδες οι οποίες έχουν ταλέντο και είναι ανταγωνιστικές. Αυτό το ξέρουν καλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του. Είναι και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα, όμως ο Θρύλος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη συνέχεια.

Τα λάθη που έγιναν στο ματς με την Αναντολού Εφές θα βοηθήσουν τους Πειραιώτες να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Άλλωστε, είναι προτιμότερο αυτά τα λάθη να γίνονται στην 4η αγωνιστική της Euroleague, παρά στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός έχασε, όμως από την Τουρκία κρατάει την εμφάνιση του Εβάν Φουρνιέ, αλλά και του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δήλωσε «παρών» για δεύτερο διαδοχικό ματς στην Euroleague. Tα καλύτερα είναι μπροστά...

Διαβάστε επίσης