Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Θρύλος πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και τα δύσκολα…

Ο Θρύλος πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και τα δύσκολα…
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 - 23:58

Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς. Συμβόλαιο με τη νίκη δεν έχει υπογράψει ούτε αυτός ο εξαιρετικός Ολυμπιακός. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάθε αγωνιστική θα φεύγει από το γήπεδο νικητής. Το γνωρίζουν άπαντες αυτό. Το γνωρίζουν και μέσα στην ομάδα. Καλύτερα από εμάς όλους. Η ήττα από την Εφές μπορεί και να ήταν στο… πρόγραμμα. Για τον φετινό Ολυμπιακό, το να νικούσε στην έδρα της ομάδας του Λάρκιν και της παρέας του, δεν θα ήταν υπέρβαση. Αλλά και η ήττα δεν τον βγάζει εκτός προγράμματος. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να τη δεχθεί αυτή… χαλαρά γιατί θα μπορούσε να φύγει νικητής και με δικά του λάθη δεν τα κατάφερε.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σηκώσει τους ώμους και να πει «ΟΚ, έχασα». Η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά η νοοτροπία πρέπει πάντα να είναι για… αήττητο. Δεν το δέχεται, ο Θρύλος, έτσι απλά. Το πολεμά τώρα. Γιατί η ήττα ήρθε με… λάθος τρόπο. Όχι γιατί η Εφές μόνο έκανε αυτά που έπρεπε, αλλά γιατί και ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έκανε αυτό που έπρεπε εκείνος να κάνει. Το ίδιο συμβαίνει και στην πρεμιέρα της Euroleague, στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην Φενέρ, όπου και εκεί στις λεπτομέρειες δεν ήρθε η νίκη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους, να δουλέψουν σκληρά και να αποβάλλουν το οτιδήποτε τους βαραίνει όταν έρχονται τα κρίσιμα σημεία του αγώνα, παίζοντας κυρίως με ομάδες άκρως ανταγωνιστικές που διεκδικούν μία θέση στα play-offs.

Αρχής γενομένης από την Μπάγερν στο Μόναχο, η οποία παρεμπιπτόντως δεν είναι εύκολο εμπόδιο στην έδρα της, πρέπει η ομάδα να δείξει ότι πήρε το μάθημά της. Μόνο έτσι θα προοδεύει. Αν από τεστ, σε τεστ… δείχνει ότι έμαθε. Ο Σκακιστής εντόπισε τι δεν έγινε καλά και τώρα πρέπει να το διορθώσει.

Διαβάστε επίσης