Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Aποθέωση για τον Θρύλο του Σκακιστή! (video)

Aποθέωση για τον Θρύλο του Σκακιστή! (video)
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 14:10

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα συνόλου. Έχει εξαιρετικές μονάδες, αλλά μόνο ως ΣΥΝΟΛΟ βγάζει το 100% στο παρκέ… Μόνο ως σύνολο βγάζει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ εαυτό του… Οξύμωρο, αλλά σαφές! Ο Ολυμπιακός ξέρει πως να παίρνει τα ατομικά επιτεύγματα των παικτών του και να τα μετατρέπει σε νίκες ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Και η απόδειξη ότι η ομάδα του Μπαρτζώκα είναι γεμάτη από πρωταγωνιστές, είναι το γεγονός πως έχει παίκτες γεννημένους ηγέτες και MVP, όπως ο Σάσα Βεζένκοφ, αλλά και οι πιο νέοι μπαίνουν στην φιλοσοφία του Σκακιστή, όπως είναι και ο Μόουζες Ράιτ.

Μια απίθανη φάση που είναι ξεκάθαρα του Μπαρτζώκας-basketball, ενθουσίασε Λιθουανό αναλυτή της Euroleague. Η τελευταία επίθεση της πρώτης περιόδου του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρμάνι.

Εκεί όπου ο Μόουζες Ράιτ ντύνεται… play maker και οπλίζοντας τη φαρμακερή του πάσα, γύρω του έχει μια ομάδα σε.. χορογραφία. «Κόβουν» και οι τέσσερις συμπαίκτες του προς το καλάθι, διαδοχικά κάνοντας σμπαράλια την ιταλική άμυνα και δίνοντας το δικαίωμα στον Γάλλο να επιλέξει. Το βίντεο τα λέει όλα..

Δείτε:

Διαβάστε επίσης