Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O «εκλεκτός» του ΠΑΟ, Ντιφαλά στο Εφές-Ολυμπιακός

O «εκλεκτός» του ΠΑΟ, Ντιφαλά στο Εφές-Ολυμπιακός
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 10:49

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να αποτελεί σύμπτωση. Ως τέτοια περίπτωση πρέπει να λογίζεται και το διαιτητικό σπρώξιμο που χαίρει ο Παναθηναϊκός πέρσι για να κατακτήσει στην Euroleague. Και οι φωνές διαμαρτυρίας ήταν αρκετές μετά από κάθε αγωνιστική, με πρωταγωνιστή τον Γάλλο διαιτητή, Μεντί Ντιφαλά να καθάριζει τα ματς για τον ΠΑΟ, όπου εντελώς τυχαία ήταν ένας από τους τρεις διαιτητές στα τελευταία 4 σερί ματς ακόμα και στον τελικό.

Ο Γάλλος ρέφερι που είχε «σφάξει» τον Θρύλου στο game 3 των play-offs της Euroleague. ‘Εδειξε φάουλ για τρεις βολές – που δεν υπήρχε – υπέρ της Μπαρτσελόνα και ο Πάρκερ σε νεκρό χρόνο ουσιαστικά από τη γραμμή στην παράταση έκρινε το παιχνίδι. Ο Γάλλος «σφαγέας» έκανε τη δουλειά για τους Καταλανούς, διορθώνοντας το «χειρουργείο» που είχε κάνει πριν λίγους μήνες εις βάρος τους στο ΟΑΚΑ, στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα.

Αυτός λοιπό είναι ένας από την διαιτητική τριάδα στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές στην Πόλη, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ότι αναμένουμε να δούμε την Παρασκευή (18/10, 20:30).

Αναλυτικά οι διαιτητές: Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).

Διαβάστε επίσης