Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αγριεμένος ο Βεζένκοφ, MVP ξανά και ξανά!

Αγριεμένος ο Βεζένκοφ, MVP ξανά και ξανά!
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 - 00:06

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στο λιμάνι του! Ο Βούλγαρος παικταράς έχει επιστρέψει στον Ολυμπιακό με άγριες διαθέσεις και έχει σκοπό να σπάσει τα κοντέρ, αφού έχει κάνει ένα τρομερό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, τόσο της Basket League, όσο και της Euroleague!

Το βράδυ της Τρίτης (15/10) έκανε ακόμα μία εκπληκτική εμφάνιση, αυτή τη φορά απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, συγκεντρώνοντας 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης (22 πόντοι, 3/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 6 κερδισμένα φάουλ σε 23:39). Φυσικά, δεν μπορούσε να χάσει το βραβείο του MVP, το οποίο κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική της Euroleague!

Ακόμα, ο Βεζένκοφ έχει πάρει δύο φορές το αντίστοιχο βραβείο και στις δύο αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Δηλαδή, έχει αναδειχθεί MVP σε τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές! Βέβαια, η αρχή έγινε στο Super Cup της Ρόδου, εκεί όπου ο σούπερ σταρ του Θρύλου έκανε πάρτι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της σεζόν και ήδη ο Σάσα δείχνει τις διαθέσεις του. Φανταστείτε τι έχει να γίνει, μόλις δεθεί ακόμα περισσότερο με τους νέους συμπαίκτες του! Τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό έρχονται και ήδη οι απέναντι τρομάζουν!

Σάσα, αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι!

Διαβάστε επίσης