Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παπανικολάου: Μαζί του πηγαίνεις και στον... πόλεμο!

Παπανικολάου: Μαζί του πηγαίνεις και στον... πόλεμο!
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 18:13

Με τον Κώστα Παπανικολάου μπορείς άνετα να πας μαζί του ακόμα και στον πόλεμο. Θα είσαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα σου μέχρι το τέλος και ότι με τον ηγετικό χαρακτήρα του θα σε βοηθήσει να εξολοθρεύσεις τον εχθρό.

Ο σπουδαίος αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει στα 34 χρόνια του να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος που είχε όταν φόρεσε πρώτη φορά τη βαριά φανέλα του Θρύλου και οδηγεί τους Πειραιώτες προς τον στόχο τους.

Ένας παίκτης που δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει, δεν θεώρησε τίποτα δεδομένο και πάντα δίνει το 100%. Στη νίκη του Θρύλου με 89-68 επί της Αρμάνι Μιλάνο, ο «Παπ» μέτρησε 13 πόντους με 5/5 δίποντα και 1/3 τρίποντα, ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε μία ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο σε 25 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ. Ο Παπανικολάου πέτυχε κομβικά καλάθια όταν ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε λύσεις επιθετικά σε κάποια διαστήματα του αγώνα με τους Ιταλούς, ενώ με το πάθος του ξεσήκωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πολλά μπορεί να γράψει κανείς και να πει για αυτόν τον τεράστιο παίκτη, ο οποίος δείχνει τον τρομερό χαρακτήρα του και εκτός παρκέ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν έρθει το τέλος της καριέρας του (ελπίζουμε να αργήσει), τότε ο «Παπ» θα δει τη φανέλα του στην οροφή του ΣΕΦ. Το αξίζει και με το παραπάνω.

Διαβάστε επίσης