Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πήρε φόρα και έδειξε ότι επιστρέφει για τα καλά!

Πήρε φόρα και έδειξε ότι επιστρέφει για τα καλά!
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 - 09:45

Δεν είμαστε για τους πανηγυρισμούς, μόνο. Δεν περιμένουμε, σαν κάτι άλλους, πότε θα… πάρει καμιά νίκη η ομάδα, για να αρχίσουμε τις φανφάρες. Αλλά με αυτό τον Ολυμπιακό, έχουμε πάντα υψηλές βλέψεις. Και οι απαιτήσεις όλων των ΓΑΥΡΩΝ από αυτή την ομάδα, είναι στον… θεό, που λέμε! Με τη νίκη του απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, ο Θρύλος έδωσε απαντήσεις και κατάφερε να συνεχίσει στις νίκες και να πάρει το πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας». Έκανε αυτό που έπρεπε και κατάφερε να πάρει εύκολα αυτό που ήθελε.

Η «άνοδος» των Πειραιωτών άρχιζε να φαίνεται στο ματς του πρωταθλήματος με τον Άρη που έβγαζε στοιχεία του παλιού καλού Ολυμπιακού και αυτό συνεχίστηκε κόντρα στο Μιλάνο.

Έλεγχος του ρυθμού από την αρχή της αναμέτρησης, συνεχόμενο προβάδισμα στο σκορ, γρήγορο μπάσκετ, καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και καλό περιφερειακό σουτ, με μοναδικό πρόβλημα τα ριμπάουντ. Είναι ένα θέμα, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να χαμογελά ενόψει της συνέχειας. Δείχνει πως το τρένο μπήκε στις ράγες και η ομάδα βαδίζει στον καλό δρόμο που θέλει.

Περισσότερη ανάλυση δεν «χωράει» και η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και θελκτική με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ που κοντοζυγώνει. Πλέον, προέχει η αναμέτρηση της Παρασκευής με την Εφές στην Πόλη, με στόχο το απόλυτο στην «διαβολοβδομάδα»!

Διαβάστε επίσης