Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ντιφαλά γύρνα πίσω, θα πεθάνω! Έχω αρχίσει και τα χάνω...

Ντιφαλά γύρνα πίσω, θα πεθάνω! Έχω αρχίσει και τα χάνω...
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 - 23:43

Μεγάλο χαστούκι και απότομη προσγείωση στο Παρίσι για τον Παναθηναϊκό. Η «νεοφώτιστη» Παρί (84-80) δεν άφησε κανένα περιθώριο στους παίκτες του Αταμάν, με τον Τούρκο προπονητή να... ψάχνει τον Ντιφαλά για βοήθεια και να μην τον βρίσκει!

Η αλαζονεία και η υπεροψία τους έλαβε τέλος απόψε. Οι αγαπημένοι του Μποντιρόγκα δεν στήριξαν απόψε τον «πράσινο θίασο» και έτσι οι Γάλλοι έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στον Παναθηναϊκό. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Θρύλος... έλιωσε στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο, παίζοντας τρομερό μπάσκετ.

Μάλιστα, τους πόνεσε τόσο πολύ η ήττα από την Παρί που είναι έτοιμοι να καταθέσουν ένσταση! Ο μοναθλητικός συνεχίζει να μοιράζει γέλιο, θέλοντας να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά! Ναι καλά διαβάσατε! Θα πει κανείς τι πιο σύνηθες να συμβεί!

Τέλος πρέπει να απαντηθούν κάποια ερωτήματα. Τελικά μπορούν χωρίς τον Ντιφαλά ή να τον φέρουν σε 3-4 ματς στη σειρά να πάρουν τα πάνω τους; Ο Κώστας ο Σλούκας υπάρχει πουθενά στο παρκέ; Στη NOVA με ποιο μπάσκετ ενθουσιάζονται πιο πολύ; Με του Παναθηναϊκού ή με του Ολυμπιακού;

Διαβάστε επίσης