Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Nα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε!

Nα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε!
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 22:45

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει ξανά στο σπίτι του και ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (15/10, 21:15), για την 3η αγωνιστική της Euroleague! Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση το απόγευμα της Κυριακής (13/10), απέναντι στον Άρη (102-72), δείχνοντας μερικές από τις δυνατότητές τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δει τους παίκτες του να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και να πραγματοποιήσουν ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να... πιάσουν το επίπεδο που θέλουν και είναι θέμα χρόνου για τους Πειραιώτες να βγάλουν γούστα στο παρκέ.

Απέναντι στον Άρη, ο Ολυμπιακός πέτυχε 102 πόντους συνολικά, με τους 35 εξ αυτών να σημειώνονται στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν πολύ καλές άμυνες. Φυσικά, οι μάγκες του Μπαρτζώκα έπαιξαν εξαιρετική άμυνα ανά διαστήματα και απέναντι στη Ζαλγκίρις, όταν και δέχτηκαν μόλις 6 πόντους στην πρώτη περίοδο.

Φυσικά, η Αρμάνι Μιλάνο είναι μία ομάδα υψηλότερου επιπέδου από τη Ζαλγκίρις και τον Άρη, ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να «μαγέψουν» στο παρκέ, απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν, φορτσάρει και είναι έτοιμος να πάει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Η πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague έφτασε και άπαντες στον Θρύλο είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό που πρέπει.

Διαβάστε επίσης