Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δείχνει τα... δόντια του στην Αρμάνι και πάει στην Πόλη του!

Δείχνει τα... δόντια του στην Αρμάνι και πάει στην Πόλη του!
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 22:08

Τα πεινασμένα... σκυλιά του Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρέφουν στο ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague στη νέα σεζόν και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη με τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο Θρύλος υποδέχεται την Τρίτη (15/10, 21:15) την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Τουρκία, για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές (18/10, 20:30). Οι Πειραιώτες κέρδισαν τη Ζαλγκίρις Κάουνας (74-68) στη 2η αγωνιστική της Euroleague, ενώ προέρχονται από την επιβλητική νίκη επί του Άρη (102-72) στη Stoiximan Basket League.

Στόχος των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι φυσικά το «δύο στα δύο» στη διαβολοβδομάδα της Euroleague, καθώς άπαντες θέλουν να πάνε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Παιχνίδι με παιχνίδι ο Ολυμπιακός βρίσκει τα πατήματά του, ενώ στην εξίσωση μπαίνουν οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι απουσίασαν το προηγούμενο διάστημα, λόγω τραυματισμών. Οι Πειραιώτες θέλουν να αρχίσουν να βγάζουν στο παρκέ αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις και να κάνουν ξανά την Ευρώπη να παραμιλάει.

Από τη μεριά της, η Αρμάνι Μιλάνο ηττήθηκε στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague από τη Μονακό εκτός έδρας (93-80), ενώ κέρδισε δύσκολα την Παρί στην Ιταλία (79-74). Οι Ιταλοί θέλουν να κάνουν δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού, όμως ο Θρύλος γνωρίζει πολύ καλά ότι εάν παίξει το μπάσκετ που ξέρει και παρουσιαστεί συγκεντρωμένος, τότε θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Όσον αφορά τη μεθεπόμενη αντίπαλο του Θρύλου, η Αναντολού Εφές μετράει και εκείνη μία νίκη και μία ήττα, ενώ την Τρίτη (15/10), αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης