Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις του Θρύλου με την Αρμάνι Μιλάνο

Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις του Θρύλου με την Αρμάνι Μιλάνο
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 19:06

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο... σπίτι του για να υποδεχτεί την Αρμάνι Μιλάνο (15/10, 21:15). Οι Πειραιώτες θέλουν να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους τη δεύτερη νίκη στη Εuroleague, πριν ταξιδέψουν για την Τουρκία για τη «μάχη» με την Αναντολού Εφές (18/10, 20:30). Ο Θρύλος είναι έτοιμος για την πρώτη διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης και φυσικά άπαντες στην ομάδα του Πειραιά περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια.

Στην περσινή σεζόν, στον πρώτο γύρο της Euroleague, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Αρμάνι Μιλάνο εκτός έδρας. Εκεί, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα γνώρισαν την ήττα με 65-53, με τον Μιλουτίνοφ να είναι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων», με 15 πόντους. Σε εκείνο το ματς, ο Θρύλος δεν είχε στη διάθεσή του τον Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ ο Αϊζάια Κάνααν είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι.

Στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός έδωσε ακόμα μία «μάχη» απέναντι στους Ιταλούς, τους οποίους κέρδισε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με 79-74, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τέσσερις παίκτες του να είναι δίψηφιοι. Συγκεκριμένα, ο Άλεκ Πίτερς πέτυχε 16 πόντους, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σημείωσε 13 πόντους, ο Φαλ μέτρησε 12 πόντους, ενώ ο Γουίλιαμς-Γκος πέτυχε 10 πόντους.

Εκείνη τη σεζόν, η Αρμάνι Μιλάνο τερμάτισε στην 12η θέση, μετρώντας 15 νίκες και 19 ήττες, με τον Ολυμπιακός να μετράει 22 νίκες και 12 ήττες.

Διαβάστε επίσης