Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ρίτσι: «Να ματσάρουμε την ένταση του Ολυμπιακού»

Ρίτσι: «Να ματσάρουμε την ένταση του Ολυμπιακού»
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 18:43

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague στη νέα σεζόν! Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στο ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Αρμάνι Μιλάνο (15/10, 21:15), με στόχο να πάρουν τη νίκη και στη συνέχεια να ταξιδέψουν στην Τουρκία για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές (18/10, 20:30)!

Ενόψει της αυριανής (15/10) αναμέτρησης, ο Ιταλός φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, Τζιαμπάολο Ρίτσι, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική για 40 λεπτά.

Συγκεκριμένα, ο Τζιαμπάολο Ρίτσι δήλωσε: «Ερχόμαστε από μία ομάδα που μας έδωσε αυτοπεποίθηση και πιστοποίησε τη δουλειά που κάνουμε ως ομάδα. Τώρα αντιμετωπίζουμε μία ακόμα πιο δύσκολη και σημαντική εβδομάδα, ξεκινώντας από την Αθήνα. Πρέπει να ματσάρουμε την ένταση και το physicality του Ολυμπιακού για να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από τις νίκες επί των Ζαλγκίρις (74-68) και Αρη (102-72) για την Euroleague και την Stoiximan Basket League αντίστοιχα. Οι Πειραιώτες θέλουν να πανηγύρισουν με τον κόσμο τους τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή Euroleague και να πάνε για... μάχη στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στην Αναντολού Εφές η οποία έχει επίσης μία νίκη και μία ήττα στη νέα σεζόν της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης