Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί της Euroleague»

Μεσίνα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί της Euroleague»
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 18:08

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει ήδη πίσω του τα παιχνίδια με Ζαλγκίρις και Άρη και ετοιμάζεται για την πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague στη νέα σεζόν! Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στο ανανεωμένο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Αρμάνι Μιλάνο (15/10, 21:15), με στόχο να πάρουν τη νίκη και στη συνέχεια να ταξιδέψουν στην Τουρκία για τη «μάχη» με την Αναντολού Εφές (18/10, 20:30).

Ενόψει της αναμέτρησης του ΣΕΦ, ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Ετόρε Μεσίνα εκθείασε τον Θρύλο του Γιώργου Μπαρτζώκα και τόνισε πως οι παίκτες του αντιμετωπίζουν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague! Ωστόσο, ο έμπειρος κόουτς σημείωσε ότι η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να μπει στο παρκέ και να παίξει με αυτοπεποίθηση για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ετόρε Μεσίνα: «Αντιμετωπίζουμε ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, τον Ολυμπιακό που είναι πάντα καλά οργανωμένος υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα. Μια ομάδα με βάθος, που αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, όπως όλα τα κλαμπ της Euroleague.

Είναι πάντα σημαντικό για να κερδίσεις στην Euroleague, ειδικά εκτός έδρας, να έχεις τον έλεγχο των ριμπάουντ και να προστατεύεις τη ρακέτα σου. Για εμάς είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες και πολλούς rookie. Θέλουμε να μπούμε στο παρκέ του ΣΕΦ και να παίξουμε το παιχνίδι μας με αυτοπεποίθηση ομάδας που μπορεί να πετύχει».

Διαβάστε επίσης