Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Φουρνιέ: Ολοένα βρίσκει ρυθμό και «απογειώνει» τον Θρύλο! (videos)

Φουρνιέ: Ολοένα βρίσκει ρυθμό και «απογειώνει» τον Θρύλο! (videos)
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 10:57

Η μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό αποτελεί μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις στην ιστορία του συλλόγου. Ο Γάλλος γκαρντ, μετά από μια πολυετή καριέρα στο NBA, αποφάσισε να αφήσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να μετακομίσει στην Ευρώπη για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο Φουρνιέ, γνωστός για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε κάθε επίπεδο. Με μεγάλη εμπειρία από το NBA και διεθνείς διοργανώσεις με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, φέρνει στον Ολυμπιακό όχι μόνο το ταλέντο του, αλλά και μια ηγετική φυσιογνωμία, που μπορεί να βοηθήσει σε κρίσιμες στιγμές. Η ικανότητά του στο μακρινό σουτ και στη δημιουργία παιχνιδιού τον καθιστούν πολύτιμο για την επίθεση της ομάδας, ενώ η αμυντική του αφοσίωση θα συμβάλει στον έλεγχο του παιχνιδιού.

Προφανώς και στο ματς με τον Άρη δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο, από τα να απογειώσει το ματς του Θρύλου, με 11 πόντους (3/5 τρίποντα, 7 ασίστ). Ο Γάλλος σούπερ σταρ, παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζει ρυθμό και επανέρχεται στα στάνταρ του.

Απέναντι στη Ζάλγκιρις στο πρώτο του ματς στο ΣΕΦ, ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με το δείγμα του στην Κωνσταντινούπολη. Όπως και στο ενδιάμεσο, απέναντι στο Λαύριο παρουσίασε βήματα προόδου. Ο Γάλλος κάθε μέρα που περνάει πλησιάζει τα γνωστά του στάνταρ απόδοσης και φυσικά θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα από αυτόν στο μέλλον με τα «ερυθρόλευκα».

Η διστακτικότητά του στην Κωνσταντινούπολη ήταν κομμάτι της απουσίας παιχνιδιών. Παρόλο που κουβαλάει την αύρα του σούπερ σταρ, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να κάνει πίσω όσον αφορά τις εκτελέσεις του και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες ή να σκοράρει με τις κινήσεις του μακριά από την μπάλα. Κομμάτι απαραίτητο στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα, με τον Φουρνιέ να το υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια στο NBA και σίγουρα η συνέχεια θα είναι συναρπαστική με την παρουσία του στο παρκέ.

Διαβάστε επίσης