Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Παλιός-καλός Ολυμπιακός, έτοιμος για την πρώτη «διαβολοβδομάδα»!

Παλιός-καλός Ολυμπιακός, έτοιμος για την πρώτη «διαβολοβδομάδα»!
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 - 10:13

Η πρώτη διαβολοβδομάδα στη σεζόν για τον Ολυμπιακό έρχεται, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν πέρυσι ότι έχουν τον τρόπο για νίκες στις διπλές αγωνιστικές της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση φέτος κόντρα στον Άρη. Κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και δεν άφησαν καθόλου του επίδοξους Θεσσαλονικείς να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς. Όλα πήγαν τέλεια για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι χόρτασαν θέαμα και μπάσκετ για σεμινάριο τον κόσμο τους, όπου έφυγε ευχαριστημένος και «χορτασμένος» μετά από καιρό.

Ο Θρύλος πήρε τη νίκη, την οποία κρατάει και αφήνει στο παρελθόν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πλέον, επικεντρώνεται στους δύο πολύ σημαντικούς αγώνες για την Euroleague, στην πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο την Τρίτη (15/10), ενώ την Παρασκευή (19/10) θα ταξιδέψουν στην Τουρκία για να αντιμετωπίσουν την Εφές.

Οι Πειραιώτες, πάντως, έδειξαν την περυσινή σεζόν ότι έχουν τον τρόπο να παίρνουν τις νίκες στις διπλές αγωνιστικές της διοργάνωσης και είναι έτοιμοι να το κάνουν ξανά.

Διαβάστε επίσης