Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ομορφαίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Φαλ! (videos)

Ομορφαίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Φαλ! (videos)
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 22:23

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη «100άρα» της σεζόν παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ. Διέλυσε τον Άρη με το επιβλητικό σκορ 102-72, κυριαρχώντας στην αναμέτρηση από το πρώτο λεπτό. Ομαδικό μπάσκετ με 27 ασίστ και έναν ευδιάθετο Μουσταφά Φαλ να αποδεικνύει ότι η απουσία του ήταν σημαντική για τον κόουτς Μπαρτζώκα.

Ο Γάλλος «κροκόδειλος» του Θρύλου, έχοντας αγωνιστεί για μερικά λεπτά και στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, κόντρα στον Άρη, «ξεδίπλωσε» την ομάδα του, αφού μέσα στα 15:15 που πάτησε στο παρκέ, πρόλαβε να πετύχει 9 πόντους όντας... άχαστος (4/4 δίποντα, 1/1 βολή), να μαζέψει 3 ριμπάουντ (τα 2 επιθετικά), να δώσει 3 ασίστ και να μοιράσει και 2 τάπες.

Με τον Φαλ στο παρκέ ο Ολυμπιακός βρίσκει τους τρόπους να «στήσει» ωραίες επιθέσεις και να βγάλει ελεύθερα σουτ τριών πόντων Όλοι κινούνται πιο άνετα όταν η μπάλα περνάει στα χέρια του σέντερ των Πειραιωτών

Η απουσία του ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους» κι αυτό το ξέρει καλύτερα απ’ όλους ο προπονητής του, γιατί ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα με εκείνον και χωρίς εκείνον. Σίγουρα, αν μείνει υγιής θα δούμε σπουδαία πράγματα από τους «ερυθρόλευκους», απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου μπάσκετ, όπως κόντρα με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης