Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ξεμπούκωσε» με 100άρα ο Θρύλος και τώρα… διαβολοβδομάδα!

«Ξεμπούκωσε» με 100άρα ο Θρύλος και τώρα… διαβολοβδομάδα!
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2024 - 19:03

Μία δυνατή… προπόνηση έκανε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, ενόψει της «διαβολοβδομάδας» στην Ευρωλίγκα, συντρίβοντας 102-72 τον Άρη, στην δεύτερη αγωνιστικής της Basket League.

Σοβαρότητα και πολυφωνία στην επίθεση από τους «ερυθρόλευκους» καθ’ όλη τη διάρκεια, που έδειξαν να βρίσκουν ρυθμό και βήμα-βήμα θα γίνονται ακόμα καλύτεροι. Η επάνοδος του Μουστάφα Φαλ στη δράση βοήθησε τα μέγιστα τους Πειραιώτες, που ήταν σαρωτικοί από το πρώτο τζάμπολ ξεμπέρδεψαν άνετα με τη νίκη, πριν από την πρώτη διαβολοβδομά της σεζόν στην EuroLeague, στη διάρκεια της οποίας θα αντιμετωπίσουν την Αρμάνι (15/10, 21:15, εντός) και την Εφές (18/10, 20:30, εκτός).

Ο Ολυμπιακός μπήκε εξαρχής... χωρίς διάθεση να αφήσει περιθώρια και είχε διψήφια διαφορά με το καλησπέρα (15-5 στο 4'), με άπαντες να συμβάλλουν στις δύο πλευρές του παρκέ, με καταλύτες στη ρακέτα τους Φαλ και Ράιτ για το 35-12 από την πρώτη περίοδο. Ο κόουτς Μπαρτζώκας μπήκε από νωρίς στη λογική να κάνει διαχείριση εν όψει «διαβολοβδομάδας» κι έβαλε κι άλλους παίκτες στην «εξίσωση», με τη διαφορά στο +26 στο ημίχρονο για τους Πειραιώτες (57-31).

*περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε επίσης