Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο ηγέτης Σάσα, ο ανεβασμένος Φουρνιέ και η κανονικότητα που έφερε ο Φαλ!

Ο ηγέτης Σάσα, ο ανεβασμένος Φουρνιέ και η κανονικότητα που έφερε ο Φαλ!
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 18:09
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πρώτη νίκη στο… σακούλι για τον Ολυμπιακό, κόντρα στην Ζαλγκίρις, με τους «ερυθρόλευκους» να πετυχαίνουν πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο από την αρχή του παιχνιδιού και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του ώστε να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και «διαβάζοντας» σωστά το παιχνίδι, αλλά στο τέλος πήγε να το χαλάσει, κάνοντας το τέλος τη δουλειά.

Το πιο σημαντικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ήταν ότι σιγά-σιγά ξαναγεμίζει την φαρέτρα του, βλέποντας με ικανοποίηση τον Μουσταφά Φαλ να επιστρέφει και «επαναφέρει» την κανονικότητα στο παιχνίδι του Θρύλου ως προς την επίθεση. Η μπάλα ακούμπησε στα χέρια του στο low post και αυτός είτε με ασίστ είτε με πάσα πριν την ασίστ, η οποία είναι εξίσου σημαντική, φρόντισε να δημιουργήσει ελεύθερα σουτ στους συμπαίκτες του. Ο «Μους» δεν έχει ίχνος ρυθμού. Δεν ήταν να παίξει, αλλά υπέπεσαν σε 4 φάουλ Ράιτ και Πετρούσεφ κι έτσι πέρασε στο παρκέ και βελτίωσε αρκετά την κυκλοφορία της μπάλας.

Επίσης, ο Σάσα επιβεβαίωσε για ένα ακόμη ματς φέτος, ότι επέστρεψε να ηγηθεί για τον Ολυμπιακό ώστε να επιστρέψει στις κορυφές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο σπουδαίος Σάσα (17π., 10ρ.) ήταν καταλυτικός στο τέλος, έκανε ένα… ήσυχο double-double και βγήκε πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει πέντε (!) προσπάθειες εντός παιδιάς.

Τέλος, ο Εβάν Φουρνιέ, φώναξε «παρών» και παιχνίδι με το παιχνίδι θα προσαρμόζεται στην φιλοσοφία της ομάδας και να «ξεμπουκώνει» επιθετικά, όπως έκανε και χθες, με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ. Που να πιάσει το 100% του, τι έχουμε να δούμε από εκείνον!

Διαβάστε επίσης