Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ζητούμενο τώρα είναι οι νίκες και σίγουρα θα το... βρει!

Ζητούμενο τώρα είναι οι νίκες και σίγουρα θα το... βρει!
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 10:32

O Ολυμπιακός μπορεί να έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, ωστόσο αρκετοί τομείς χρειάζονται ακόμα δουλειά, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Για αυτό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δοκιμάζει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πλησιάσει την ιδανική εικόνα που ο ίδιος θέλει για τον Θρύλο της επόμενης ημέρας, με το πιο γεμάτο ρόστερ στην σύγχρονη ιστορία του

Βήμα-βήμα θα παρουσιάζει και καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως είδαμε και στη Ρόδο, ακόμα και χθες, παρότι πήγε να το χαλάσει ολοσχερώς στο τέλος.

Στα θετικά κι εκείνο που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι οι νίκες αυτό το διάστημα. Πάντα οι νίκες έχουν σημασία στον αθλητισμό και ειδικότερα, γιατί στο τέλος της ημέρας κανείς δεν θα θυμάται πόσο καλά έπαιξε, αλλά ότι κέρδισες. Σε αυτό το mood είναι ο Θρύλος, που πρέπει να χτίσει σε αυτή τη νίκη ενόψει της συνέχειας, προκειμένου η ομάδα μέσω των αποτελεσμάτων να αποκτήσει ψυχολογία και να βρει τα ατού και την χημεία της.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εμφανώς προβληματισμένοι μετά το τέλος της αναμέτρησης, καταλαβαίνοντας και οι ίδιοι πως μπορούν να παίξουν καλύτερα, όπως δήλωσε. Δεν είναι ακόμη αυτός που θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά το σερί νικών θα τον «φτιάξει». Αρχής γενομένης με την «διαβολοβδομάδα» που έρχεται με Αρμάνι στο ΣΕΦ και Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης