Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Βιλντόζα: «Χαρούμενος που είμαι εδώ, θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους»

Βιλντόζα: «Χαρούμενος που είμαι εδώ, θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους»
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 - 00:56

«Σεφτέ» στην Εuroleague για τον Ολυμπιακό! Ο Θρύλος εμφάνισε δύο πρόσωπα απέναντι στη Ζαλγκίρις, στο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική στην Euroleague, όμως με μπροστάρηδες τους Φουρνιέ και Βεζένκοφ κατέκτησε τη νίκη (74-68) στο ΣΕΦ.

Ο Λούκα Βιλντόζα προχώρησε σε δηλώσεις μετά το ματς του Ολυμπιακού με τη Ζαλκγίρις και σχολίασε τον αγώνα, το επίπεδο των «ερυθρολεύκων» και την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορούσαμε να κλείσουμε το ματς, πάλεψαν, είναι μεγάλη νίκη για εμάς. Θέλουμε χρόνο για να έχουμε συνοχή. Έχουμε καλούς παίκτες, νέους παίκτες, πρέπει να προσαρμοστούμε σε όσα θέλει ο κόουτς, να είμαστε στην ίδια σελίδα. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλα τα ματς, να ερχόμαστε με τη νίκη στο μυαλό και να δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι.

Με τις απουσίες είναι δύσκολο να πω πόσο έτοιμοι είμαστε. Είναι πολλοί παίκτες που λείπουν. Δεν είναι δικαιολογία, περιμένουμε τους καλούς μας παίκτες. Ο Κίναν είχε τρομερή σεζόν πέρσι, τον περιμένουμε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να παλέψουμε για τίτλους.

Είναι διαφορετικά στον Ολυμπιακό, Ο Ράιτ παίζει σαν τον Λεσόρ. Ο τρόπος που κινείται στο παρκέ. Δεν έχω παίξει πολύ μαζί του, είναι έξυπνος, θα βρίσκουμε πολλά ανοιχτά σουτ μαζί του. Έχουμε καλή σύνδεση. Μου αρέσει το πικ-εν-ρολ, να κινείται η μπάλα. Αφήνουμε στην άκρη τον εγωισμό, είμαστε εδώ για κάτι μεγαλύτερο. Ο κόουτς θέλει να κάνουμε κάτι μεγάλο και να κερδίσουμε τίτλους.

Μου αρέσει το κόκκινο και το λευκό. Πέρσι πέρασα καλά, πέρα από τα προσωπικά προβλήματα, πέρασα ωραία, κερδίσαμε την Euroleague και αυτό δε θα το ξεχάσω. Τώρα είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ως επαγγελματίας θα δώσω το 100%».

Διαβάστε επίσης